Tur i spel

Det finns många som använder sig av teorier om lyckonummer när dem spelar om pengar, om någon till exempel har 11 som lyckonummer så använder hon eller han det flitigt när de spelar på lotto och så vidare.

Detta kan dock ha sina nackdelar, om man har ett lyckonummer som är relativt vanligt, exempelvis 7. Då kan det vara så oturligt att om många människor satsat på just den siffran i tillexempel Keno så blir vinsten väldigt låg även om man vinner. Det beror på att då måste ju alla de som satsat på nummer sju dela på vinstpotten och det blir inte mycket till var och en. Då kan man tänka att det kanske är bättre med ett lyckonummer som inte är riktigt lika vanligt och kanske inte har figurerat så mycket genom historien. En del använder sig av en slags tvärtommetod, dem väljer klassiska otursnummer som lyckonummer när de spelar, tillexempel satsar många på 13 i spel trots att det i västvärlden är ett otursnummer. Men har om man har riktig tur så är kan det vara ett lyckonummer, att satsa på något som inte lika många delar på sedan.

Något som många brukar satsa på när det gäller lotterier och liknande är sitt födelsenummer, om man till exempel är född 14 mars 1981 så satsar man alltid på sifferkombinationer som innehåller dessa siffror. En del brukar använda saker som sin bröllopsdag, dagen dem döptes eller en närståendes födelsenummer som lyckonummer. Vad som fungerar och inte är svårt att säga, en del påstår att numren har stor betydelse för vår välgång och lycka medan en del menar att det bara är skrock och inget annat. Ett som är säkert är i alla falla att nummer, siffror och tal alltid har haft stor betydelse för människan och har det fortfarande, speciellt i spel.

Många är det som förlitar sig på sina lyckonummer när de spelar på lotto, keno och andra spel där man ska satsa på rätt nummer för att vinna. En del använder det till och med frekvent i vardagen, det kan vara att man tror sig få tur om hissen stannar på ett visst nummer utan att man tryckt och så vidare. Ibland kan det vara svårt att avgöra vad som är skrock och vad som är sant. En del påstår sig ha räknat ut sannolikheten för att ett visst nummer ska vara deras lyckonummer och då kanske det stämmer. Vad tror du?